Jeśli nie macie pasteli koloru takiego, że wygląda jak upieczony lub się wam skończył, możecie użyć sypkiego cynamonu.Ma fajny kolor ;D Ja użyłam go w tych ciachach, ale dodałam jeszcze trochę brązowej pasteli, bo chciałam otrzymać ciemniejszy kolor.
Jeśli komuś zabraknie twardej brązowej modeliny na kawałeczki czekolady, może zrobić tą dziwną rzecz....Wziąć gałkę muszkatołową, przeciąć skorupkę na pół...w środku jest taka kulka... jeśli ją potniemy mamy kawałki czekolady do modeliny! ;D
Wiem, dziwne ;D
śliczne ciacha :)
OdpowiedzUsuńe tam wcale nie uważam że dziwne! może być całkiem przydatne :D warto być kreatywnym jeśli chodzi o modelinę bo wychodzą piękne rzeczy takie jak twoje ciacha ♥
OdpowiedzUsuńbardzo pomysłowe;))))))))))
OdpowiedzUsuńdziękuję za cenne rady! :)
OdpowiedzUsuńbardzo fajne ciasteczka. :) takie realistyczne. i ciekawy pomysł z tym cynamonem, może kiedyś wypróbuję.
OdpowiedzUsuń